Informatie Harry Potter en Fantastic Beasts figuren 

Deze Harry Potter miniatuur figuren zijn gemaakt van handbeschilderd porselein. Ze hebben grappige kleine details en zijn zeer gedetailleerd geschilderd. De echte Harry Potter fan zal de specifieke details direct herkennen. Door het kleine formaat zijn deze figuren heel geschikt om te verzamelen.

Miniatuur formaat 

Deze beeldjes zijn slechts enkele centimeters groot. Omdat de figuren met de hand zijn beschilderd kunnen er kleine onderlinge verschillen zijn. Door onze macro foto's zijn alle details goed zichtbaar maar lijken de figuren vaak groter dan in werkelijkheid. De precieze grootte van de figuurtjes staat in de artikelbeschrijving. Ze zijn zeer decoratief en erg leuk om te displayen.

Verzamelobject uit Frankrijk 

Oorspronkelijk zijn deze figuren gemaakt voor de viering van Driekoningen in Frankrijk. De poppetjes worden dan verstopt in taarten of desserts en brengen volgens de traditie geluk aan de vinder. De figuren zijn er in allerlei verschillende thema's en zijn erg geliefd bij verzamelaars. De eerste Harry Potter figuren dateren van de eerste film, Harry Potter en de Steen der Wijzen uit 2001. Daarna zijn er bijna elk jaar wel een of meer nieuwe series verschenen. Al deze figuren zijn officiële uitgaves.

Aanbieding losse Harry Potter figuren 

Voor de losse figuren hebben wij een aanbieding: 3 stuks voor 10 euro. De korting geldt bij elke bestelling met 3 of meer losse Harry Potter figuren. Gebruik hiervoor op het betaalscherm de kortingscode HP3VOOR10

© 2019 - 2024 De Kattenketel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel