Over De Kattenketel

Passie voor fantasy

De Kattenketel is ontstaan uit onze passie voor fantasy films en games. Als liefhebbers van fantasy merchandise zijn wij al meer dan 20 jaar wereldwijd actief op Ebay. In 2019 hebben wij de stap gezet om van onze fantasy hobby ons werk te maken en hebben wij De Kattenketel opgericht.

Producten en thema's

De Kattenketel heeft de meest uiteenlopende artikelen voor liefhebbers van fantasy. Denk aan potions, decoratie artikelen, lifestyle artikelen, sieraden, pins en andere verzamelobjecten. Vaste thema's zijn onder meer tovenarij, katten, uilen en fantasy wezens zoals draken, eenhoorns en zeemeerminnen.

Inspiratie

Wat kun je van De Kattenketel verwachten? Een uniek assortiment met veel artikelen die wij zelf ontwikkelen volgens eigen ontwerp. Hierbij halen wij inspiratie uit onder meer films en games zoals Harry Potter, Lord of the Rings, Star Wars, The Witcher, Dark Souls, Skyrim, Elder Scrolls, Zelda, Marvel Avengers en nog meer.
En niet te vergeten onze eigen huiskatten Denzel en Millie. Zo stond Denzel bijvoorbeeld ook model voor ons logo.

Bedrijf

De Kattenketel is een Nederlands bedrijf en tevens het Nederlandstalige deel van onze webwinkel Cat's Cauldron. Voor meer informatie zie de pagina Bedrijfsgegevens. Onze webwinkel is geopend in februari 2020. 

Evenementen

De Kattenketel heeft geen fysieke winkel maar wij zijn wel regelmatig als standhouder te vinden op evenementen. Zie de pagina Evenementen voor meer informatie. Wij beloven: bij onze betoverende stand raak je niet snel uitgekeken, dus zoek ons snel op!

Contact

Wil je contact met ons opnemen, dan vind je hier onze Contactpagina

max and roger the guys behind cat's cauldron

© 2019 - 2024 De Kattenketel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Naast Tomofair en Pokemonworld hebben wij even vakantie. Je kunt gewoon bestellen, we verzenden weer vanaf 23 juli.