Retourneren

14 dagen bedenktijd

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Retourneer je de gehele bestelling, dan krijg je het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Retourneer je een deel van de bestelling, dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed.

Retourneren op eigen kosten

Indien je gebruik maakt van jouw ontbindingingsrecht, moet je het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking retour sturen aan De Kattenketel. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor jouw eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €4,50 per brievenbuspakje of €7,25 per pakket, afhankelijk van de vervoerder. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. Bewaar het verzendbewijs, immers jij bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. 

Retouren eerst bij ons melden

Om gebruik te maken van jouw ontbindingsrecht moet je dit eerst bij ons melden via info@catscauldron.com of via het contactformulier (dit is een wettelijke verplichting). Je ontvangt dan van ons een retourformulier met adreslabel dat je kunt gebruiken voor de retourzending. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits wij het product reeds in goede orde retour hebben ontvangen.

Klanttevredenheid

Wij vinden klanttevredenheid belangrijk. Mocht je iets willen retourneren omdat je niet tevreden bent over je bestelling dan horen wij dit graag, zodat wij in overleg kunnen zoeken naar een oplossing en onze dienstverlening verder kunnen verbeteren.

© 2019 - 2024 De Kattenketel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel