De Kattenketel Disclaimer

Deze disclaimer bevat relevante informatie voor het gebruik van onze websites Catscauldron.com, Kattenketel.nl en Katzenkessel.de. Wij gaan ervan uit dat je bij jouw bezoek aan deze websites op de hoogte bent van deze informatie.

Productspecificaties

Wij besteden veel zorg aan de kwaliteit van onze foto's en de juistheid van de informatie en het taalgebruik op onze websites. Fouten kunnen we echter nooit volledig uitsluiten. Als je ergens een fout ziet, laat het ons dan weten. Houd er rekening mee dat beeldschermkleuren kunnen afwijken van de werkelijkheid. Afmetingen van artikelen zijn met de hand gemeten en hierbij zijn geringe afwijkingen mogelijk.

Handgemaakte producten

De foto's van handgemaakte producten zoals onze potions tonen representatieve exemplaren. Aangezien elk handgemaakt product uniek is, zijn onderlinge verschillen en afwijkingen van de foto's onvermijdelijk. Als je zekerheid wilt over specifieke details van een artikel dat je wilt bestellen, neem dan s.v.p. vooraf contact met ons op.

Eigendomsrechten

De inhoud van onze websites en nieuwsbrieven, inclusief foto's, is ons eigendom. Het is niet toegestaan om deze geheel of gedeeltelijk openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder onze toestemming vooraf.
Wij gebruiken uitsluitend eigen foto's en respecteren alle rechten m.b.t. de producten in ons assortiment en de objecten op onze websites. Als je rechthebbende bent en meent dat wij niet aan jouw rechten voldoen, neem dan s.v.p. contact met ons op.

Links naar andere websites

Onze websites en nieuwsbrieven kunnen links bevatten naar websites buiten ons domein. Dit is uitsluitend bedoeld als service aan onze bezoekers. Wij zijn verder niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites.

Browsers

Onze websites zijn geschikt voor alle bekende platforms. Regelmatig controleren wij de werking op PC, tablet en mobiel met de volgende browsers: Chrome, Firefox, Safari, Samsung Internet, Opera, Vivaldi, Microsoft Edge en Internet Explorer. Wij vinden een goede gebruikservaring belangrijk, dus mocht je toch iets storends zien laat het ons dan weten.

Assortiment en prijzen

Ons assortiment verandert regelmatig. Ook de prijzen kunnen veranderen. Deze wijzigingen kunnen wij doorvoeren op elk moment en zonder kennisgeving vooraf.

© 2019 - 2024 De Kattenketel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel